woensdag 20 oktober 2010

Kan niet door de beugel!

Vanaf heden gaat de patiëntenactie Dit kan niet door de beugel van start!

Onder de titel ‘Dit kan niet door beugel!’ roepen wij op om te strijden tegen de tariefverlaging orthodontie en te zorgen dat patiënten en de politiek worden doordrongen van de negatieve gevolgen hiervan.

Het gaat niet om het inkomen, maar om de manier van korten waarmee de NZA een keuze voor kleinschaligheid door de patient onmogelijk maakt.

Het doel is om met deze petitie en een enorme handtekeningenlijst aandacht te genereren en te zorgen dat dit onderwerp op de politieke agenda komt.

Speciaal voor deze actie is een petitie geopend op
www.kannietdoordebeugel.nl. Patiënten kunnen de petitie digitaal tekenen op deze website of via handtekeningenlijsten in de praktijk. Naast de website zijn er de volgende actiematerialen:
  • een wachtkamerposter
  • patiëntenflyers voor in de wachtkamer (zie vb in bijlage)
  • handtekeningenlijsten voor het tekenen van de petitie in de praktijk
Op www.kannietdoordebeugel.nl kunnen patiënten en het tandheelkundig team tevens terecht voor meer informatie over de gevolgen van de tariefverlaging voor beugelbehandelingen en het antwoord op veelgestelde vragen. Iedereen kan zijn of haar zorgen en mening over de voorgenomen tariefverlaging en de gevolgen hiervan uiten.
Meer informatie:
Alle informatie met uitleg over de actie, downloads en de aanvraagbutton voor het actiepakket is voor NMTleden te vinden op
www.nmt.nl. Alle informatie met uitleg over de petitie en achtergrondinformatie is voor patienten te vinden op www.kannietdoordebeugel.nl. Hier is de petitie ook digitaal te tekenen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met NMT-Ledenservice (ls@nmt.nl)
.

Geen opmerkingen: